USLUGE

Ugradnja ekstenzija trepavica

Pravilno postavljene trepavice nikada neće oštetiti vaše prirodne trepavice. U našem salonu možete biti sigurne da ste se pustile ne samo u profesionalne ruke, već i u to da koristimo samo visokokvalitetne proizovde koji ne puštaju traga na vašoj koži, kao niti na dlačicama.

THREADING & HENNA BROW STYLING

Savršeno oblikovane obrve. Arhitektura obrva prava je umjetnost te se smatra izuzetno pristupačnim postupkom, koji je vrlo popularan kod žena. Arhitektura obrva je individualno i personalizirano izračunavanje idealnog oblika, odgovarajuću korekciju te izbor prikladne sjene i bojanje.

TRAJNA ŠMINKA OBRVA “PUDER OBRVE"

Puder obrve je tehnika pomoću koje se unosi pigment u gornji sloj kože koja tako ostaje trajno pigmentirana. Pigment se aplicira laganom tehnikom visoko specijaliziranim aparatom čime se postižu osjenčane obrve bez upaljene kože , bez crvenila na koži, bez krvi i krasta. Rezultat su prirodno i lijepo osjenčane obrve koje traju između 1 i 2 godine

TRAJNA ŠMINKA USANA

Kažu da se ljepota žene krije u njenom osmjehu! Trajnom šminkom istaknite vaše usne - boju pigmenta prilagođavamo vašoj koži, tenu i željama. Prirodna boja usana izgledati će baš kao vaša ali puno puno bolje, kao da ste rođeni sa preslatkim usnama!

TRAJNA ŠMINKA EYELINERA

Priuštite si savršeno iscrtane oči! Samostalno nanošenje tuša za oči nije nimalo jednostavno. Ako želite postići savršen izgled, predlažemo da isprobate trajni make up, odnosno profesionalno iscrtane oči. Trajna šminka eyelinera je namijenjena damama koje se zbog ubrzanog životne rutine nemaju vremena nanositi make up, a žele izgledati lijepo u svakoj prilici.

BROW LIFT

Prednosti ovog tretmana su vizualni volumen obrva, urednost i činjenica da klijentica ne mora tijekom dana popravljati i fiksirati svoje obrve, već one stoje ‘’počešljane’’ i uredne cijeli dan, a sam tretman je namijenjen svima koji žele više volumena i uredne obrve.

LASH LIFT

Prirodan izgled je i dalje u trendu. Ako želite dobiti izražen izgled, istodobno što prirodniji, preporučujemo da obratite pažnju na postupak lash lift trepavica.

Evo nekoliko razloga za ovaj postupak:
- Trepavice poprimaju novi oblik, poprimajući prekrasnu oblinu, čak i ako je prije niste imali
- Pojavljuje se prirodni sjaj
- Postaju deblje
- Poslje procedure, izgled poprima novi izraz

LASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽA

Jednostavno uklonite tragove krivih odluka! GLAM BB koristi najmoderniju tehnologiju laserskog uklanjanja koja može u potpunosti ukloniti ili barem izblijediti tetovažu

Pretplati se na naš newsletter

Ne propusti akcije i kratkotrajne ponude
Scroll to Top